Vej-eu.dk - Veje til klimatilpasning
KURSEREMNERNYHEDERUNDERVISEREOM VEJ-EU
  SØG
VEJ-EU holder sommerferielukket i uge 29+30. Du kan stadig booke plads på vores kurser.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@vej-eu.dk, så svarer vi dig så snart vi er tilbage
DATO14. september 2017 PRISKr. 2.700,00
STEDAuktionshuset, Århus C FRIST11. august 2017
TID09.00 - 17.00 DAGE1
ANTAL50 deltagere LEDIGE 43 pladser
KONTAKTAnne Dorit Thaarup
adt_k@vej-eu.dk, 20604830
Veje til klimatilpasning
Print
- inspiration til, hvordan man kommer videre med klimatilpasningsplanen
Udbytte af kurset
Kraftige regnskyl er noget vi skal vænne os til og tilpasse vores byer efter. Hvordan kan man bedst gøre det? På seminaret ”Veje til klimatilpasning” kan du blive klogere på, hvordan vi kan bruge vores veje til at håndtere regnvandet, både skybrudsregn og hverdagsregn, og måske samtidig få nogle byer med rekreative byrum.
Det lærer du
Seminaret introducerer de udfordringer vi står med nu, ligesom det viser en lang række løsninger og erfaringer med håndtering af vand på, under og langs vores veje. Hvordan kan vi f.eks. bruge vejprofilet, belægninger, moduler og vejkasse på forskellige måder, så man både kan transportere, forsinke og nedsive regnvandet, skabe nye byrum og holde kloakkerne fri til gavn for miljø og økonomi?
Sådan er kurset
Seminaret giver inspiration til, hvordan man kommer videre med klimatilpasningsplanen og byder på en række indlæg og en kort workshop. Seminaret behandler udfordringerne ved det nødvendige samarbejde mellem forsyningsvirksomheder, kommunernes miljø- og vejforvaltning og borgerne. Der bliver lejlighed til at diskutere og høre eksempler på god borgerinddragelse og muligheder for samarbejde. Vi runder af med en opsamling og prioritering af andre problemstillinger, vi også bliver nød til at tage hensyn til, hvis vi skal bruge vejene til håndtering af regnvand.
Deltagere
Seminaret for kommunernes vej- og miljøforvaltninger, forsyningsvirksomheder, entreprenører og rådgivere med lidt eller nogen erfaring med klimatilpasningsprojekter. Seminaret behandler udfordringerne ved det nødvendige samarbejde mellem forsyningsvirksomheder, kommunernes miljø- og vejforvaltning og borgerne.
Undervisere
Undervisere er Arkæolog Lea Meistrup-Larsen, Slots og Kulturstyrelsen og Afdelingsleder, chefjurist Therese Hvidberg-Hansen, Vejdirektoratet og Teamleder Thomas Pilegaard Madsen, Teknologisk Institut.
Specielle forhold
Morgenbuffet serveres fra kl. 9:00
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk