Vej-eu.dk - Kommunikation for Trafikplanlæggere
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
DATO20. november 2018 PRISKr. 5.600,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDMBK A/S, København K FRIST11. august 2018
TID10.00 - 17.00 DAGE1
ANTAL25 deltagere LEDIGE 25 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Kommunikation for Trafikplanlæggere
Print
Få fuld udbytte af investeringer i infrastruktur!

God dialog med borgerne i forbindelse med trafikprojekter og gennemførelse af både trafiksikkerheds- og adfærdskampagner er i dag et vigtigt element i kommunal trafikplanlægning.

De færreste ingeniører og trafikplanlæggere er dog klædt på til opgaven og mange tænker derfor ikke kommunikation ind i dagligdagens projekter.

Det kan betyde, at man ikke får den fulde effekt ud af infrastrukturprojekterne, rammer forbi målgruppen i adfærdskampagner eller oplever negativ stemning omkring ombygninger og vejarbejder blandt borgere og pressen.
Udbytte af kurset
På kurset bliver du introduceret til basale kommunikationsværktøjer, der gør dig i stand til arbejde med information, kommunikation og PR i hverdagen, at udarbejde enkle kommunikationsplaner, at planlægge mindre kampagner og at have en god dialog med reklame og kommunikationsbureauer.

Alt sammen med det formål at optimere mulighederne for succes og for at få det optimale ud af de store investeringer i infrastruktur.
Det lærer du
Efter kurset bliver du i stand til:
  • At udarbejde enkle kommunikationsplaner for et infrastrukturprojekt eller en trafikkampagne
  • At arbejde med den lokale presse og skrive pressemeddelelser
  • At tænke kommunikation ind fra starten i de forskellige projekter du arbejder med
  • At gå i dialog med professionelle kommunikatører
Sådan er kurset
Kurset er et intensivt dagskursus, der består af en blanding af oplæg, der introducerer deltagerne for enkle værkstøjer til at arbejde med trafik- og adfærdskommunikation i dagligdagen, erfaringsudveksling og diskussion om at arbejde med kommunikation i dagligdagen, workshops, hvor redskaberne afprøves på konkrete projekter fra hjemmefronten og fremlæggelse for hinanden.

Deltagere
Kurset henvender sig til kommunale trafikplanlæggere.
Undervisere
Kursusleder er Mobilitetskonsulent Marianne Weinreich, Weinreich Mobility. Øvrig underviser er Partner/chefkonsulent Line Stærk, AROS KOMMUNIKATION A/S.
Specielle forhold
Kursusleder er mobilitetskonsulent Marianne Weinreich, Weinreich Mobility, der er cand.mag. i dansk og efteruddannelse i strategisk kommunikation. Med denne baggrund har Marianne Weinreich de sidste 17 år specialiseret sig i mobility management og udviklet og afviklet adfærdskampagner for store og små kommuner over hele landet. Udover at være konsulent og rådgiver er hun bestyrelsesformand for Cycling Embassy of Denmark.

Med sig har Marianne chefkonsulent Line Stærk fra Aros Kommunikation. De to har arbejdet tæt sammen med siden 2009. Line er ekspert i trafikkommunikation og adfærdskampagner inden for grøn transport og sundhed. Hun er cand.mag. Og har en IAA-diplomuddannelse i Marketing Communications. Aros Kommunikation er også medlem af Cycling Embassy of Denmark.
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk