Vej-eu.dk - Trafiksikkerhedsinspektion
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
DATO14. - 15. maj 2018 PRISKr. 8.100,00 inkl. overnatning
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDHotel Fredericia, Fredericia FRISTGennemført
TIDMandag den 14. maj: 09.00 - 18.00
Tirsdag den 15. maj: 08.00 - 16.00
DAGE2
ANTAL25 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Trafiksikkerhedsinspektion
Print
- Lær om sikker udformning af eksisterende veje
Udbytte af kurset
Trafiksikkerhedsinspektion er en metode til systematisk at forebygge trafikulykker og alvorlige personskader på eksisterende veje. Metoden er et supplement til ulykkesbekæmpelse ved f.eks. sortplet- og grå strækningsanalyser.

Kurset beskriver en systematik, som med baggrund i metoden for trafiksikkerhedsinspektion sætter deltageren i stand til at forbedre trafiksikkerheden på eksisterende veje.

Deltageren bliver således i stand til vurdere relevante forhold ved vejens udformning, indretning og udstyr, som med fordel kan forbedres trafiksikkerhedsmæssigt.
Det lærer du
Du får en grundig introduktion til metoden for trafiksikkerhedsinspektion som beskrevet i håndbogen fra oktober 2014 og udover viden om:

»Udpegning af typiske trafiksikkerhedsproblemer på veje i drift
»Løsninger på trafiksikkerhedsproblemer på veje i drift
»Prioritering af trafiksikkerhedsproblemer på veje i drift
»Differentieret udpegning af veje i drift til trafiksikkerhedsinspektion
»Du får gode råd til værktøjer, til afrapportering og implementering af inspektionens resultater

Du får på kurset mulighed for praktisk at afprøve metoden for trafiksikkerhedsinspektion ved en gennemgående gruppeopgave.

Kurset omhandler både veje i byer og veje i åbent land.
Sådan er kurset
Kurset er baseret på foredrag, opgave i grupper og diskussion.
Deltagere
Kurset henvender sig til ingeniører og andre ansatte i tekniske forvaltninger samt rådgivere med arbejdsopgaver forbundet med planlægning for eller drift af veje.

Du må gerne være trafiksikkerhedsrevisor eller have anden trafiksikkerhedserfaring, men det er ikke et krav for et udbytte af kurset.
Undervisere
Kursusleder er Trafiksikkerhedsrevisor Steen Eisensee, SE Trafik ApS. Øvrig underviser er Trafiksikkerhedsrevisor Jesper Mertner, COWI A/S.
Specielle forhold
Du SKAL medbringe en gul refleksjakke eller refleksvest, da en del af kurset foregår som gruppeopgave med besigtigelse af veje.

Endvidere kan du med fordel medbringe en bærbar pc og et digitalt kamera (eller bruge din smartphone) til gruppeopgaven.
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk