Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Klimatilpasning
Klimatilpasning – bliv klar til skybrud!

Der investeres lige nu massivt i ombygning af både veje, stier og pladser, så de kan modstå de klimaforandringer, der forårsager flere og flere tilfælde af blandt andet skybrud og oversvømmelser.

Da anlægning og drift af klimatilpasningsanlæg er relativt nyt, høstes der konstant vigtige erfaringer fra både større og mindre projekter rundt om i Danmark.

Vi har samlet disse erfaringer i forskellige kurser, seminarer og konferencer, der har til formål at klæde dig på med den nyeste viden omkring anlægning og drift af klimatilpasningsanlæg.

Vores kurser er baseret på eksempler fra konkrete klimatilpasningsprojekter, og vores undervisere er alle eksperter, der til daglig arbejder inden for det område, de underviser i.
Mere om vores klimatilpasningsaktiviteter

På klimatilpasningsområdet finder du kurser, seminarer, konferencer og uddannelser, som blandt andet omfatter juriske forhold, herunder også miljøtilladelser o.l., trafiksikkerhed samt planlægning og projektledelse af klimatilpasningsprojekter.

Der er mulighed for at få ny viden og indsigt omkring de nyeste belægningsmaterialer og metoder, fx kurser omkring permeabel befæstelser, der er en ny belægningstype, der giver mulighed for øget nedsivning og dermed hurtigere afvanding af større arealer.

Som noget helt nyt kan du også tage vores Vej- og klimakoordinator uddannelse. Uddannelsen er målrettet projektledere og projekteringsansvarlige, der arbejder i krydsfeltet mellem vej- og afløbsprojekter, dvs. primært hos kommuner, forsyningsselskaber og rådgivere. Læs mere om uddannelsen her.

Review board – din garanti for relevans og kvalitet

Dette fagområde hos VEJ-EU er tilknyttet en review board, som skal sikre, at temaer og indhold altid er aktuelle, og at der er adgang til toneangivende eksperter og interessenter på de enkelte fagområder - både nationalt og internationalt.

Medlemmer:

»(Navne kommer)


Fra VEJ-EU:

Ann Charlott Veber, anv_k@vej-eu.dk
Telefon 20604836

Henrik Harder, heha_k@vej-eu.dk
Telefon 31640052
Klimasikret vejplanlægning
Dato:9. april 2018
Sted:Middelfart
Pris:Kr. 4.500,00
Ledige:19 pladser
Vand på og under fremtidens veje
Dato:3. maj 2018
Sted:Kolding
Pris:Kr. 2.500,00
Ledige:141 pladser
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk