Vej-eu.dk - Konference: Vejvand, byrum og klimatilpasning 2019 - udfordringer og muligheder
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO1. oktober 2019 PRISKr. 2.500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDPark Inn By Radisson, København S FRIST20. august 2019
TID09.30 - 16.00 DAGE1
ANTAL100 deltagere LEDIGE 57 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Konference: Vejvand, byrum og klimatilpasning 2019 - udfordringer og muligheder
Print
VEJ-EU og DANVA gentager succesen fra sidste år

Klimaforandringerne og de øgede mængder nedbør har gennem de seneste år nydt stor mediemæssig og politisk bevågenhed. Klimaforandringerne kræver handling hos særligt kommuner, forsyninger, infrastrukturejere, politikere mm. – for vandet bliver bare ved med at komme.

Vi kan lære meget af hinandens erfaringer. Eksempelvis er der registreret 28 filterjordsanlæg fordelt på 16 kommuner, hvilket betyder, at der er 82 kommuner uden praktiske erfaringer på området. Det samme gælder kommunerne og forsyningerne imellem. Men vi kan i dén grad også lære meget på tværs af de mange forskellige fagligheder og opgaver, der ofte indgår i et klimatilpasningsprojekt.

Denne klimakonference, har skabt et forum, hvor lovgivende myndigheder, forsyninger, kommuner, vejmyndigheder, planlæggere, rådgivere og advokater alle kan komme i spil samtidig. På konferencen kan du få lov at udveksle erfaringer eller hente inspiration og ny viden inden for områder som teknik, jura, økonomi, byplanlægning mfl. Du kan med andre ord lære af de forskellige deltageres erfaringer og trække på deres fagligheder.

Formiddagen præsenterer blandt andet: Bestyrelsesformand i DANVA Lars Therkildsen, der fortæller om nytænkning af håndtering af regnvand. Lars Therkildsen er også adm. direktør for HOFOR, der bygger underjordiske haller til regnvand, bl.a. 'Colosseum' der kan rumme 30.000.000 liter vand. Professor i Landskabsarkitekttur og planlægning Marina Bergen Jensen fortæller om, hvor vi står i Danmark netop nu på klimatilpasningsområdet. Se her, hvordan København bruger regnvandet i 2022

Efter frokost kører vi i 3 spor: 1) Jura og afvanding, 2) Forskning og erfaringer og 3) Projekter. Det er muligt at gå mellem disse spor og vælge netop de oplæg som har interesse. For mere info: klik på program til højre.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til en bred kreds af interessenter: ansatte i kommuner, planlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, arkitekter, miljømedarbejdere, forsyninger og ledningsejere foruden NGO’er, rådgivere og advokater, som arbejder med juridiske, driftsmæssige, økonomiske og organisatoriske aspekter vedrørende veje, klimatilpasning og spildevandsanlæg.

Udstillerliste:
Oversigt over udstillerne opdateres løbende og vil snarest være at finde til højre på websiden. Bestilling af stand til konferencen sker ved kontakt til Ann Charlott, 2060 4836.

Tid og sted:
Konferencen finder sted tirsdag den 1. oktober 2019 på Park Inn by Radisson, Kastrup, der ligger 50 meter fra metrostationen Femøren og blot 5 min. fra lutfthavnen og motorvejen. Klik her for nærmere oplysninger om stedet: parkinn.com/hotel-copenhagen/location

Hold dig opdateret om konferencen
Selvom du allerede har sat kryds i kalenderen den 1. oktober 2019, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om program, udstillere og Park Inn etc.

Kontakt:
Ann Charlott Veber
Kursuskoordinator
Tlf: 2060 4836
anv_k@vej-eu.dk

Hanne Tuegaard
Kursuskoordinator
Tlf: 2060 4835
hanne@vej-eu.dk

DANVA, Louise Andersen
Tlf: 24845211
la@danva.dk
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk