Vej-eu.dk - Universel udformning - Planlægning og projektering
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO22. oktober 2020 PRISKr. 4.500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDNyborg Strand, Nyborg FRIST21. september 2020
TID09.00 - 16.00 DAGE1
ANTAL20 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTHanne Tuegaard
hanne@vej-eu.dk, 20604835
Universel udformning - Planlægning og projektering
Print
Udbytte af kurset
På kursus får du en grundig introduktion til tilgængelighed og universel udformning i planlægning og projekteringsfasen. Vi fokuserer både på de helt tidlige problemstillinger i idéfasen samt de mere detaljerede udformninger i detailfasen.
Det lærer du
» Du lærer brugergrupperne og deres behov at kende, herunder brugernes modsatrettede behov, og hvordan det løses i projekteringen
»Du lærer, hvordan man tidligt i idé- dispositionsforslagsfasen kan tage hensyn til universel udformning ved gennemgang af brugernes behov og færden
»Du lærer, hvilke væsentlige barrierer færdselshandicappede møder i det offentlige rum, samt hvordan de forhindres.
»Du lærer at arbejde med tilgængelighed på alle projekteringstrin (idéfase, dispositionsfase, projektforslagsfase, detailprojektfase)
»Du vil prøve på egen krop, hvordan det er at være handicappet gennem en fælles afprøvning af hjælpemidler.
Sådan er kurset
Formiddagen vil blive brugt til generelt introduktion til tilgængelighed og universel udformning, herunder inddragelse af cases fra kursusdeltagernes hverdag. Om eftermiddagen foretages en besigtigelse, hvor kursusdeltagerne skal prøve at være færdselshandicappede med hjælpemidler som rollator, kørestol og blindestok. Efter besigtigelsen arbejdes med cases.
Deltagere
Landskabsarkitekter og ingeniører, der skal arbejde med tilgængelighed i projekteringsfasen fra idé til endeligt detailprojekt og som ønsker en grundlæggende viden om tilgængelighed og universel udformning. Du kan tage det uden nogen former for erfaring med tilgængelighed. Du vil dog også få noget ud af kursus, hvis du kender lidt til tilgængelighed i forvejen. Kurset er nyttigt, hvis du arbejder indenfor området, men ikke har behov for at blive tilgængelighedsrevisor. Kurset kan også tages som forberedende kursus til revisoruddannelsen.
Undervisere
Kursusleder er Trafikplanlægger Christina M. Feldthaus, Via Trafik Rådgivning A/S. Øvrig underviser er Arkitekt + tilgængelighedsrevisor Claus Bjarne Christensen, Handiplan Plus, m/DanskeArk.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk