Vej-eu.dk - Tilgængelighed i anlæg og drift
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO15. april 2020 PRISKr. 4.500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDNyborg Strand, Nyborg FRISTGennemført
TID09.00 - 16.00 DAGE1
ANTAL20 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTHanne Tuegaard
hanne@vej-eu.dk, 20604835
Tilgængelighed i anlæg og drift
Print
Udbytte af kurset
På kurset får du en grundig introduktion til tilgængelighed og universel udformning i anlægs- og driftsfasen. Vi fokuserer på at give en indgående forståelse for brugernes behov, samt baggrunden for udformningen af projekterede løsninger, samt valg af materialer.
Det lærer du
» Du lærer brugergrupperne og deres behov at kende, herunder brugernes modsatrettede behov
»Du lærer, hvordan man i anlægsfasen kan tage hensyn til universel udformning, både ved opsætning af afspærringer, samt ved korrekt anlæg af projekterede tilgængelige løsninger.
»Du lærer, hvilke væsentlige barrierer færdselshandicappede møder i det offentlige rum, samt hvordan de forhindres, både i endeligt projekt og under anlæg.
» Vi viser eksempler på gode og dårlige løsninger, materialer og produkter i forhold til tilgængelighed. Vi præsenterer korrekt udformning af fx ledelinjer og opmærksomhedsfelter m.m.
»Du vil prøve på egen krop, hvordan det er at være handicappet gennem en fælles afprøvning af hjælpemidler.
Sådan er kurset
Formiddagen vil blive brugt til generelt introduktion til tilgængelighed og universel udformning, herunder inddragelse af cases fra kursusdeltagernes hverdag. Om eftermiddagen foretages en besigtigelse, hvor kursusdeltagerne skal prøve at være færdselshandicappede med hjælpemidler, som rollator, kørestol og blindestok. Efter besigtigelsen arbejdes med cases.
Deltagere
Anlægsingeniører og entreprenører, der arbejder med tilgængelighed i anlægs- og driftsfasen og som ønsker en grundlæggende viden om tilgængelighed og universel udformning. Kurset er nyttigt, hvis du arbejder indenfor området, men ikke har behov for at blive tilgængelighedsrevisor. Kurset kan også tages som forberedende kursus til revisoruddannelsen.
Undervisere
Kursusleder er Trafikplanlægger Christina M. Feldthaus, Via Trafik Rådgivning A/S. Øvrig underviser er Teamleder Henrik Hjorth, Skive Kommune.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk