Vej-eu.dk - Studietur, Design & Teknikmodul 3, Vej- og klimakoordinatoruddannelsen 2020
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO14. maj 2020 PRISKr. 1.600,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDOrbicon WSP, Tåstrup FRISTGennemført
TID09.00 - 17.00 DAGE1
ANTAL30 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Studietur, Design & Teknikmodul 3, Vej- og klimakoordinatoruddannelsen 2020
Print
På del 3 af Design & Teknikmodul af Vej- og klimakoordinatoruddannelsen besøger vi en række konkrete klimatilpasningsprojekter for at se og høre mere om de muligheder og udfordringer, der er ifm. anlæg og drift af denne slags anlægsprojekter.
Udbytte af kurset
Planlægning, anlæg og drift af klimatilpasningsprojekter er langt mere komplekse end vi er vant til. På del 3 tager vi på studietur for at dele vigtige erfaringer fra eksisterende projekter. Studieturen foregår denne gang i Aarhus.
Det lærer du
Uddannelsen består af tre enkeltstående kursusdage, der kan tages samlet eller hver for sig:

Del 1 - Du får grundlæggende forståelse for og indsigt i de fordele, muligheder og udfordringer, der findes, når du skal designer veje og byrum til at håndtere de stigende mængder regn. Her tages udgangspunkt i den såkaldte ”helhedsorienterede vandhåndterings metode”.

Del 2 - Du lærer om design, anlæg og drift af klimatilpasningsprojekter, og hvordan løsningerne designes, så de passer ind i det eksisterende byrum. Endelig er der fokus på de anderledes udfordringer ved finansiering og organisering af klimaprojekter i vej og byrum.

Del 3 - studietur i København ell Aarhus. - Med udgangspunkt i en studietur rundt til en række konkrete klimatilpasningsprojekter, deles vigtige erfaringer, der efterfølge kan bruges direkte i egne projekter. Program til deltagerne ligger i kursusdatabasen 4 uger før studieturen.
Sådan er kurset
Design & Teknikmodul del 3 er et kursus i en samlet uddannelse som Vej- og klimakoordinator med speciale i Design & Teknik.

Uddannelsen består samlet af tre enkeltstående kursusdage, der kan tages samlet eller som enkeltstående kurser:

Del 1 Du får grundlæggende forståelse for, og indsigt i de fordele, muligheder og udfordringer der findes, når du skal designer veje og byrum til at håndtere de stigende mængder regn. Her tages udgangspunkt i den såkaldte ”helhedsorienterede vandhåndterings metode.

Del 2 Du lærer om design, anlæg og drift af klimatilpasningsprojekter, og hvordan løsningerne designes, så de passer ind i det eksisterende byrum. Endelig er der fokus på de anderledes udfordringer ved finansiering og organisering af klimaprojekter i vej og byrum.

Del 3 - Med udgangspunkt i en studietur rundt til en række konkrete klimatilpasningsprojekter, deles vigtige erfaringer, der efterfølge kan bruges direkte i egne projekter. Program til deltagerne ligger i kursusdatabasen 4 uger før studieturen.
Deltagere
Uddannelsen er målrettet anlægsfolk, trafikplanlæggere, landskabsarkitekter og andre, der har brug for en stærkere faglig forståelse for de fordele, muligheder og udfordringer, der er ved design, anlæg og drift af klimatilpasningsløsninger på veje, pladser og i byrummet.
Undervisere
Kursusleder er Civilingeniør Søren Gabriel, Orbicon A/S. Øvrig underviser er Udviklingskoordinator Peter Bassø Duus, Orbicon.
Specielle forhold
OBS! Vej- og klimakoordinatoruddannelsen (Design & Teknik) har fokus på forståelse af vandhåndtering, teknik og design. For yderligere info om tilmelding: Ann Charlott Veber, anv_k@vej-eu.dk

Arbejder du allerede med projektledelse af vej- og klimatilpasningsløsninger, og ønsker redskaber til selv at planlægge, koordinere og styre vej- og klimatilpasningsprojekter effektivt fra start til slut, så er Vej- og klimakoordinatoruddannelsen (projektledermodul) måske noget for dig.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk