FAQ

Ramme til billedramme

Vejen som arbejdsplads

Vi har ikke længere repetitionskurser på Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II.

Hvis dit certifikat er ved at udløbe, skal du blot tilmelde dig et nyt Trin I eller Trin II kursus.

Når du er tilmeldt et kursus, har du samtidigt fået oprettet en profil hos os. Tryk på Log ind øverst på vores hjemmeside www.vej-eu.dk. Vælg ”Glemt adgangskode” hvis du ikke kan huske koden. Du skal modtage en mail umiddelbart efter, gør du ikke det så tjek dit spamfilter.

Modtager du ingen mail kontakt info@vej-eu.dk eller tlf. 72 17 02 17.

 

Nej. Det er en forudsætning, at man har et gyldigt Vejen som arbejdsplads - Trin I eller Trin II certifikat fra VEJ-EU. Vejen som arbejdsplads - Trin I kan ikke sidestilles med et AMU-certifikat. Der kan heller ikke opnås merit til Trin II gennem erhvervserfaring (eksempelvis fra afspærringsbranchen). 

Vejdirektoratet stiller krav om, at du skal forny dit certifikat, inden det gamle udløber. Når du ikke at forny dit Trin II certifikat, skal du tage et Trin I kursus og få et Trin I certifikat, før du kan tilmelde dig et Trin II kursus.

Uden et gyldigt certifikat må du ikke løse certifikatkrævende arbejdsopgaver. 
Se Vejdirektoratets krav til kursusdeltagelse her.

 

Du finder dit digitale certifikat på din profil på www.vej-eu.dk under "Dine kurser" og vælg ”Gennemførte kurser og Certifikater”. Tryk på ikonet "[...]" til højre.
Fra den 1. september 2022, kan du også hente dit certifikat til din Wallet på din Smartphone. Se guide her.

Hvis du ikke bestod din eksamen, kan du tilmelde dig en reeksamen via kursustilmeldingen under Vejen som arbejdsplads.

Reeksamen for: Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II, skal finde sted senest 3 måneder efter kurset. Består du ikke din reeksamen, skal du tage et fuldt kursus igen. Du finder forholdene for reeksamen her.

Du kan læse, hvilket kursus der passer til dig her.

E-læring

E-læringen er gennemført, når alle modulerne er i venstre side af skærmen, og har ikonet "Genopfrisk". Er ét eller flere moduler i midten eller højre side af e-læringen, betyder det, at der er én eller flere dele af e-læringen, du ikke har gennemført.

Er du den mindste smule i tvivl så kontakt os på tlf. 7217 0217 eller info@vej-eu.dk

Gennemfører du ikke e-læringen 7 dage før kursusstart kl. 23.59, kan du ikke deltage på kurset. Du skal derfor købe et nyt kursus.

I ekstraordinære tilfælde kan vi anmode om genåbning af e-læringen mod et gebyr. Kontakt os på info@vej-eu.dk.

Tilmelding og ændringer til deltagelse

Hvis der er over 14 dage til kursusstart, kan din kollega overtage din plads, mod et gebyr på 500 kr. Er det et kursus med E-læring er gebyret på 1.000 kr. Skriv til os på info@vej-eu.dk hvilket kursus det drejer sig om, og hvem der skal overtage pladsen. Din kollega skal sørge for at have oprettet en profil hos os, før vi kan hjælpe med ændringen.

Hvis der er under 14 dage til kursusstart, er det ikke muligt at overdrage sin plads og der skal betales fuld pris uanset, om pladsen bliver benyttet eller ej.

 

Hvis det er dig, der står for at tilmelde dine kolleger til kurser og konferencer, så skal du oprettes som administrator.

Som administrator får du adgang til at tilmelde dine kollegaer, der allerede har en profil hos VEJ-EU tilknyttet samme CVR-nummer som dig – eller du kan oprette en profil til dem, der endnu ikke har en profil hos VEJ-EU. 


Kontakt os på info@vej-eu.dk for at blive oprettet som administrator.

Det kursus, du har set på vores hjemmeside, kan være under revidering, og er derfor midlertidigt fjernet.

En anden årsag kan være, at kurset har ændret titel, og du vil kunne genkende kursets indhold under et andet kursusnavn inden for samme fagområde.

Du kan også kontakte os på tlf. 72 17 02 17 eller på info@vej-eu.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige kursus til dig. 

Vi tilbyder langt de fleste af vores kurser som virksomhedskurser, og vi kan også skræddersy et kursus, så det passer til lige netop jeres behov. Det maksimale deltagerantal er som hovedregel 20 deltagere - dog er der enkelte kurser, hvor der højst kan være 12 deltagere. Det fremgår af beskrivelsen af de tilsvarende åbne kurser. 

Find yderligere information om virksomhedskurser her.

Brokurser

For A-kurser gælder certifikatet i 3 år og for B- og C-kurser i 5 år. For C-kurser kan du tage et repetitionskursus, og for de andre skal du tage et nyt kursus.

Du skal være tilmeldt et repetitionskursus senest et halvt år efter udløb af grundkurset. Indtil kurset er gennemført, må du gerne arbejde med stilladser, men ikke virke som stilladskoordinator. Hvis du ikke er tilmeldt senest et halvt år efter udløb af grundkurset, skal du tage et nyt todags-kursus.

Hvis du har brug for et A-kursus, skal du kontakte:

Barbara Boesen MacAulay, Vejdirektoratet
bape@vd.dk
Tlf. 72 44 37 27.

Fakturering

Du kan finde priserne for vores reeksamener og gebyrer for bl.a. ombytning af en medarbejder i vores prisblad. Læs mere her.

Der bliver sendt faktura ud fra den 1. hverdag i den måned, kurset afholdes.

Skriv en mail til faktura@vej-eu.dk og så vil vores bogholder afhjælpe problemet.

Ved manglende betaling af faktura sender vi i første omgang en rykker, og vi opkræver ikke noget gebyr. Bliver fakturaen fortsat ikke betalt, sender vi endnu en rykker, hvor vi opkræver et gebyr på 310 kr. samt 2 % rente pr. påbegyndt måned efter forfaldsdato. Denne rykker indeholder desuden inkassovarsel. 

Betales fakturaen med gebyr og renter fortsat ikke, overgår fakturaen til inkasso uden yderligere varsel.

 

Ofte stillede spørgsmål